Maandmenu's

 MAANDMENU JUNI 2017

 

MENU OF THE MONTH JUNE 2017

 

 

 

 

Voorgerecht | Appetizer:

 

Huisgerookte zalm met een frisse asperge salade

Smoked salmon with a salat of asparagus

 

Hoofdgerecht | Main Course:

 

Diamanthaas van Iers rund met mosterd speksaus

Medaillons from Irish beef with a sauce of mustard and bacon

 

                                              

 

Dessert | Dessert:

 

Mousse van pure chocolade met een bol sorbetijs

Choclat mousse with a scoop of sorbet ice

 

 

 

 

 

 

 

€ 25,00 pp





Plateservice

                                       PLATE SERVICE JUNI 2017

 

 

 

Deze maand heeft de kok weer drie mooie keuzes voor u samengesteld.

De gerechten worden geserveerd met een aardappelgarnituur en een rauwkost!

De prijs voor een Plate service bedraagt:€ 10,00 per persoon.

 

Voor deze maand hebben wij de volgende keuze:

 

*          Spaghetti di Parma met rucola ( spaghetti met parmezaanse kaas vega )

*          Gebakken houthakkersteak

*          Gebakken rode mulfilet met een rieslingsaus

 

 

Extra garnituur is mogelijk. € 2,00

 

 

 

 

 

Tevens bied de Faculty Club u de mogelijkheid om culinair te genieten van speciale gerechten / wijnen. Hierbij kunt u denken aan:         - tapas

                                                                                  - sushi

                                                                                  - wijn spijs combinatie

                                                                                  - barbecue

                                                                                  - amuse parade enzovoort.

 

Voor verder informatie of andere wensen staan wij u graag te woord om tot een passend culinair geheel te komen.

 

 

 

Culinaire groet

Team Faculty Club

 

 

 

 


PLATE SERVICE JUNE 2017

 

 

For this month the chef has made 3 special choices for you.

The meals are served with a potato side dish and a salad.

The price of a plate service is €10,00 per person.

 

 

For these month we’re serving the following dishes:

 

- Spaghetti di Parma

- Porc steak

- Red mulletfilet with a rieslingsauce


 

Extra side dishes are available for € 2,00

 

 

 

 

The Faculty Club also offers you the opportunity to enjoy special dishes and wines. Options are:            - tapas

                        - sushi

                        - wine & food pairings

                        - barbecue

                        - appetizer menu’s

- etcetera

 

 

 

 

If you would like more information or if you would like to discuss  any other wishes

please contact us.

 

 

With culinary greetings,

 

Team Faculty Club